Teljeskörű kutatási szolgáltatások az adatfelvételtől a tanácsadásig

Omnibusz infographic - english

Online kutatási panel, kvalitatív módszertanok, adatbányászati elemzések.

Rólunk

Omnibusz infographic - english

Cégünk több, mint 10 éve végez rendszeresen kutatási és tanácsadási projekteket külföldi és belföldi megbízók részére egyaránt. Több, mint 1000 sikeres projekt elméleti és gyakorlati tapasztalatával a hátunk mögött, hatékony és ügyfélközpontú gondolkodás jellemzi munkánkat.

Csapatunkban igen széleskörű a szakmai orientáció; a technikai hátteret fejlesztők, programozók biztosítják, míg az elemzéseket marketing, közgazdász és szociológus szakemberek készítik. Célunk, hogy egyedi megoldásainkkal és lényegre törő szemléletünkkel minél hatékonyabban és gyorsabban választ adjunk Ügyfeleink kutatási és marketing kérdéseire.

Fontosnak tartjuk, hogy eredményeinkre építve akcióterv szülessen és azok beépüljenek Megrendelőink üzleti folyamataiba. E cél mentén alakítjuk ki mérési módszertanainkat és építjük ki azt a tudásbázist, amely segíti Ügyfeleinket akciótervei felállításában.

Megoldásaink

Omnibusz infographic - english

Megoldásainkat testre szabottan nyújtjuk, megbízóink üzleti problémájából kiindulva és a felhasználhatóságot szem előtt tartva.

Kutatási eszköztárunk

Omnibusz infographic - english

Hiszen a jó döntés az ügyfél megértésével kezdődik.

Referenciák

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

    Kérek részletes tájékoztatót az alábbi megvásárolható tanulmányokról:

    * Szükséges kitölteni. Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.