Megoldásaink

Insight alapú termékinnováció

Innoválni szeretne? Netán vízióval is rendelkezik, de bizonytalan, merre induljon el? Új termék fejlesztésében gondolkodik vagy a már meglévőn szeretne változtatni, mert úgy érzi, már nem elég vonzó az ügyfelei számára?

A valódi innováció nem csak az újításról szól, figyelembe veszi az ügyféligényeket is. Legyen szó inkrementális termékfejlesztésről, üzleti modell váltásról, vagy diszruptív innovációról, gyakran még nem létező megoldást keresünk bizonytalan ügyféligényre. A sikerhez a hagyományostól eltérő megközelítésre, ill. gondolkodásmódra van szükség. A sikerhez vezető út kiindulópontja pedig az ügyfél, az ő igényeinek és problémáinak mély megértése.

Megoldásunk segítségével nem csak megfogalmazzuk célcsoportjának igényeit és problémáit, de inspirációt is nyújtunk a megoldásötletek generálásához. Az innovációs folyamat során nyújtott támogatásunkkal segítjük a termék vagy szolgáltatás fejlesztésén dolgozó kollégákat az ügyféligényekre való fókuszálásban.

bővebben
  • A megrendelő által felvázolt vízió és magas szintű koncepció mentén ügyfélkutatást végzünk az eszköztárunkból kiválasztott megfelelő módszertannal.
  • Feltérképezzük a célcsoport igényeit, motivációit és viselkedési mintáit adott kontextus vonatkozásában.
  • Elkészítjük a felhasználókat reprezentáló perszónákat.
  • Megfogalmazzuk, hogy mi a valódi feladat, amire a megoldást keressük.
  • Igény esetén bevonjuk a célcsoportba tartozó ügyfeleket az innovációs folyamat további lépéseibe (pl. co-creation, koncepcióalkotás).
Érdekel a megoldásunk? Érdekel

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel

    Kérek részletes tájékoztatót az alábbi megvásárolható tanulmányokról:

    * Szükséges kitölteni. Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.