Kutatási eszköztárunk

Omnibusz kutatásOmnibusz kutatás

Néhány kérdést tenne csak fel és fontos a költséghatékonyság? 

Válassza Online Omnibusz kutatásunkat! 

Már 300 000 Ft-ért fél tucat kérdéssel beszállhat havi 1000 fős országos reprezentatív Online Omnibusz kutatásunkba. A teljes mintás eredményeken kívül – igény esetén – digitális szegmenseinkre is megkapja az adatokat.

Módszertan

1000 fő országos reprezentatív minta a 18-64 éves korosztályra (nem, életkor, NUTS1 régió, település típus és iskolai végzettség szerint). Online adatfelvétel a KutatóCentrum kutatási paneljén.

Árak

Az árak az adatbázis átadását és adattáblákat tartalmazzák. 5 kérdéses Powerpoint prezentáció vagy Infografika 100 ezer Ft + ÁFA áron rendelhető.

Digitális érettség szegmensek:

A digitális transzformáció ma már minden vállalat terítékén ott van. A digitális megoldások elterjedése miatt gyorsan változnak az fogyasztói igények, ami egyre nagyobb kihívások elé állítja a vállalatokat. A fogyasztók megfelelő kiszolgálásához és a megfelelő csatornán történő eléréséhez elengedhetetlen, hogy megértsük a viselkedésüket az online térben. Szegmentációnk segítségével képet kaphat a teljes piac, a saját fogyasztói vagy akár a reklámja által elért célcsoportja digitális érettségéről. Az Omnibusz kutatásban feltett kérdéseire adott válaszokat a digitális érettség szegmensekre lebontva ingyen megkapja.

0
Olyan kérdés amelyre egy választ jelölhet meg pl. Milyen gyakran jársz moziba? Hetente/Havonta többször, de ritkábban, mint hetente/Évente többször, de ritkábban, mint havonta/Évente egyszer/Soha
0
Olyan kérdés amire több választ is megjelölhet pl. Milyen típusú filmet néztél moziban az elmúlt egy évben? Családi, fantasy/Animációs/Akció/Vígjáték/Kaland, történelmi/Sci-fi, horror
0
Olyan táblázatos kérdés ahol soronként egy választ, értékelést adhat pl. Hogyan értékelnéd a mozit az alábbi szempontok szerint: Tisztaság/Kényelem/Képminőség/Hangosítás/Büfé választéka – Kiváló/Jó/Közepes/Rossz/Nagyon rossz
0
Olyan kérdés, ahol a válaszadó saját szavaival írja le a választ pl. Mi az amin szerinted javítani lenne érdemes, hogy elégedettebb legyél?
5 slide-os összefoglaló
5 fő kérdés adataival

*Minimum megrendelési összeg 300.000 Ft + ÁFA

Segítséget kérek »

Összesen: Ft + ÁFA

  Kérjük adja meg adatait:

  * Szükséges kitölteni. Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.

  Kapcsolat

  Kapcsolatfelvétel

   Kérek részletes tájékoztatót az alábbi megvásárolható tanulmányokról:

   * Szükséges kitölteni. Az űrlap kitöltése, az adatok megadása önkéntes.